Handelsbetingelser

Nedenstående salgs og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra AC Lingeri

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og AC Lingeri.

AC Lingeri sælger ikke pornografiske artikler til personer under 18 år.

Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra AC Lingeri.
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra AC Lingeri side, er denne af vejledende art.

AC Lingeri indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport.
Alle bestillinger bliver hurtigt bearbejdet, så du har varerne i løbet af få dage. Skulle en artikel være i restordre, vil du modtage oplysning om dette. Naturligvis betaler vi ved eftersending forsendelsesomkostningerne.
AC Lingeri tager naturligvis forbehold for udsolgte varer.
Forsendelsen af varer sker med Post Danmark. Alternativt med DHL expres
Levering af varer fra AC Lingeri anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.
Hvis du har valgt afhentning:
Varer bestilt til afhentning kan afhentes på Vallensbækvej 20A, 2605 Vallensbæk. Der fremsendes en mail når varerne er klar til afhentning.
Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt i AC Lingeri overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra AC Lingeri, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til AC Lingeri. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode AC Lingeri har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via: Betalingskort. Vi modtager følgende kort. MasterCard, Maestro, Visa, VisaElectron, JCB Visa/Dankort og eDankort
Visse forretninger pålægger et gebyr for betaling med kort. Dette gebyr opkræves ikke af AC Lingeri i/s.
Der tillægges fragt og leveringsomkostninger. Bemærk at hvis du vælger maxibrev er forsendelsen på dit ansvar.
Ved køb over kr. 600,00 betaler AC Lingeri for fragten til valgfrit afhentningssted. Med omdeling er det 1000,00 før der er fri fragt.

Forudbetaling. Konto. reg. 5475 konto 0001585783 Skriv venligst ordre numme.
Ordre nummeret fremgår også af den kvittering du får via mail. Bemærk! at vi behandler først din ordre når vi kan se pengene på vores konto.

AC lingeri i/s kan annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

AC lingeri i/s tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte / udgåede varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Alle priser i AC Lingeri - på web-adressen http://www. aclingeri.dk - er inkl. Moms.

Fortrydelsesret og Returnering
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos aclingeri.dk Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.
Der ydes ikke fortrydelsesret for for intim produkter hvis de er eller har været pakket ud af deres emballage. Undtaget er selvfølgelig hvis der er en teknisk defekt.
§ 18. Forbrugeren kan træde tilbage fra aftalen (fortrydelsesret) i overensstemmelse med reglerne i dette kapitel ved aftaler om fjernsalg og ved aftaler indgået uden for den erhvervsdrivendes forretningssted.

Stk. 2. Reglerne i dette kapitel gælder ikke for

5) levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
 

Lingeri, Film, dvd og lignende varer kan returneres hvis forseglingen ikke er brudt, der er 14 dages returret hvis ovenstående er overholdt. Ved køb af sexlegetøj, lingeri osv. er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Samtidig med at du retunerer en vare bedes du oplyse dit konto nummer da vi vil sætte dit tilgodehavende ind der. Det gør vi grundet Nets regler om et gebyr på 100,00 kr. for at sætte et beløb retur gennem dem.

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os. Er det en defekt vare der sendes retur krediterer vi jer retur portoen når varen er gennemgået af os.
Varer der returneres UFRANCO eller pr. efterkrav, nægtes desværre modtagelse.
Ifølge den nye forbrugerlov skal du give en besked om at du sender varen retur. Det gør du blot ved at sende en mail om at du ønsker at retunerer din ordre. Hvis du glemmer den mail er der ingen ko på isen vi finder ud af det alligevel

 

Når vi har modtaget din varen retur vil vi sætte dit tilgodehavende ind på din konto.

Retur varer skal sendes til AC Lingeri i/s c/o Butikstorvets postbutik Hvidovrevej 178 2650 Hvidovre.

Venlig Hilsen
AC Lingeri i/s
Vallensbækvej 20 A
2605 Brøndby
Tlf. 3888 2118